souBEEnir.com

04/11/2010
Pantalla Bees Pantalla Bees
Pantalla etiquetatge Pantalla etiquetatge
Pantalla informació Pantalla informació
Pantalla forum Pantalla forum
Cas pràctic - Pantalla general Cas pràctic - Pantalla general
Cas pràctic - Pantalla detall Cas pràctic - Pantalla detall

El viatge

Projecte realitzat per a l'assignatura "Iniciació als projectes de disseny" tractant la temàtica "El viatge". El resultat va ser un projecte col·laboratiu inspirat en el "bookcrossing" i amb un punt de trobada en format web. Realitzat al Novembre de 2010.

Briefing

Realitzar una proposta de disseny al voltant del tema "El viatge".

Concepte

Dels conceptes que vam veure a classe al voltant del viatge i del turisme els que em van interessar per al meu projecte van ser: com viatgem?, com coneixem realment un lloc?, souvenir.

Parlant dels souvenirs van sorgir unes preguntes: Què és simbòlic d'un lloc? Quina història té un objecte, quin valor té i què li dóna valor?

Proposta

Crear una xarxa social amb gent que comparteix l'interès de viatjar d'una determinada a través dels souvenirs o objectes identificatius d'un lloc.

La idea és que els que participen en aquesta iniciativa o manera de viatjar és que “creïn” o ofereixin un objecte de qualsevol tipus i condició que per a ells representi la seva ciutat o país on viuen per poder-ho compartir amb altres que també hauran fet el mateix al seu lloc d'origen.

La plataforma en que s'organitzaria a tota la gent és en la més global que hi ha, a través d'internet on s'explicarà la idea de l'activitat, el com fer-ho i on els participants podran interactuar entre ells.

Comparteix:
Facebook Twitter Google Plus
© 2013 | Tots els drets reservats