Nora González

Hola! Gràcies per passar per aquí i veure el meu portfolio :)

Sóc la Nora, tinc 21 anys i he estudiat Disseny Audiovisual a BAU, Centre Universitari de Disseny de Bacelona, de la UVic.

M'interessa molt l'animació, motion graphics, l'stopmotion, el 3D... tot aquest món em fascina. A part de la tècnica, el que em deixa amb la boca oberta són les històries, explicar alguna cosa d'una manera fluïda, ben lligada, que comuniqui i expressi, aquelles que fan que t'enamoris d'uns personatges i de les seves vides. Tot i que hi sóc nova, tinc moltes ganes d'aprendre, i crec que si gaudeixes fent una cosa, no et costa aprendre'n i de fet no hi treballes, ho vius. M'encanta fer el que faig i amb cada projecte i petita cosa aprenc i intento evolucionar i cada cop fer-ho millor i millor.

Tinc experiència en projectes d'animació amb stop-motion, amb 3D, motion graphics, postproducció, VFX, guió, comunicació, projectes gràfics, web, interactius, apps... No ho domino tot d'igual manera però no em fa por aprendre i segur que farem bons projectes.

El que vull que extraieu d'aquesta parrafada es que el que faig, sigui el que sigui, ho faig amb il·lusió, amb ganes i intento contagiar aquesta actitud als altres i d'aquest porfolio, vull que veieu l'evolució dels treballs i meva, la conceptualització i resolució de les propostes de disseny i sobretot, que no em fa por entrar en terrenys desconeguts per mi i que estic encantada d'adquirir experiències i habilitats. Els meus objectius professionals propers són millorar tècnicament, crear coses i històries maques, que atrapin i saber-les comunicar.

(*) Els que us pregunteu que perquè "Rabbit", podeu quedar-vos amb la intriga, o enviar-me un mail preguntant, o fer suposicions, o trucar al tarot per saber-ho... potser més endavant ho explico, o potser no ;)

© 2013 | Tots els drets reservats