souBEEnir.com

04/11/2010
Pantalla Bees Pantalla Bees
Pantalla etiquetado Pantalla etiquetado
Pantalla información Pantalla información
Pantalla foro Pantalla foro
Caso práctico - Pantalla general Caso práctico - Pantalla general
Caso práctico - Pantalla detalle Caso práctico - Pantalla detalle

El viaje

Proyecto realizado para la asignatura "Iniciación a los proyectos de diseño" tratando la temática "El viaje". El resultado fue un proyecto colaborativo inspirado en el "bookcrossing" i con un punto de encuentro en formato web. Realizado en Noviembre de 2010.

Briefing

Realitzar una proposta de disseny al voltant del tema "El temps lliure".

Concepto

Dins de la globalitat de la temàtica, em vaig centrar en la sobreocupació del temps, la necessitat que tenim de fer coses, d'aprendre coses, la pressió social que tenim per saber de tot i dominar cada cosa en la que tenim interes.

Propuesta

La meva proposta es va centrar en una campanya per reclamar un estil de vida més saludable, més pausat, més natural. Sobretot el temps dels nens, molts dels quals es veuen saturats amb activitats extraescolars diàries pensades en que els nens sàpiguen fer de tot, molts cops arrel de somnis frustrats dels pares que volen veure complerts a través dels seus fills.
La campanya seria proposada des del departament de sanitat de la Generalitat i destinada i inspirada en les campanyes que es fan al CAPs de tota Catalunya.

Comparte:
Facebook Twitter Google Plus
© 2013 | Tots els drets reservats